Om oss

Annonsdax har sedan starten 2003 expanderat till ett av Sveriges ledande säljbolag inom media. Vi koncenterar oss på att göra bra affärer som vi tror på.

 

I dag arbetar 80 personer i en flexibel, inspirerande, utvecklande och pulserande miljö exklusivt med mediekoncernen Schibsted. Vår uppgift är att se till att du som annonsköpare når ut med ditt budskap, till rätt målgrupp, i rätt media, alla 365 dagar om året. Vi är specialister med fokus på dina mål och erbjuder lösningar specifika för dig.

 

På printsidan erbjuder vi kostnadseffektiva annonslösningar i Sveriges bästa morgontidning Svenska Dagbladet, nordens största kvällstidning Aftonbladet samt Schibsteds magasin. På webben representerar vi Aftonbladet.se, Blocket, Omni, Klart.se, SvD.se och TV.nu.

 

Vi är stolta över att som enda privatägda företag ha varit nominerade till Schibsteds Sales Award och att vi får ta del av Schibsteds interna kursprogram. Företaget ges genom detta en stor inblick i branschen och vi kan inom Schibsted bidra med vår specifika säljkunskap, vår energi, kraft och rörlighet.

 

Henri Brännström, grundare

Uppdrag

Printmedier

 

"VI ANTAR UTMANINGEN

OCH TROR PÅ EN BRA AFFÄR"

 

Vi är idag ett av Sveriges ledande säljbolag inom media och har en bred portfölj med olika uppdrag för Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Som spindeln i nätet för våra varumärken får vi inblick i branschen och känner av nya influenser och förändringar snabbt. Det ger oss stor möjlighet att anpassa vår verksamhet på ett flexibelt sätt för att kunna ge dig den service och det resultat du eftersöker. Våra starka varumärken når tillsammans över 1 miljon läsare dagligen, Aftonbladet
 515 000, SvD 360 000. (Orvesto Konsument Helår 2018).

 

Detaljist, Nöjesannonsör eller Reseannonsör? Hur ser din målgrupp ut och var är de bosatta? Oavsett om du vill annonsera i små format i en specifik tidning eller med ett större format i ett paket, innefattandes alla tidningar, kan vi erbjuda kostnadseffektiv annonsering där du når rätt målgrupp i hela landet, i en eller flera av våra distributionsregioner.

 

Charlotte Nygren, Försäljningschef Print

Digitala medier

NÅ ERA MÅLGRUPPER GENOM SVERIGES STÖRSTA ONLINEVARUMÄRKEN MED UNIK RÄCKVIDD SAMT MED GEO- OCH MÅLGRUPPSSTYRNINGAR

 

Genom Schibsteds ekosystem annonserar du på sju av Sveriges största och mest populära sajter. Här hittar du allt från starka kontextuella lösningar på enskilda sajter till gemensamma crosslösningar tvärs hela koncernen med unik räckvidd.

 

Kombinationen av hög räckvidd, starka varumärken och smarta styrningar ger dig som annonsör möjlighet att nå rätt målgrupp, med rätt budskap i rätt tid. Styrningarna kan utgå från geografi, tid, väder, retargeting och datastyrda målgrupper. Sajterna som ingår är Aftonbladet, SvD.se, Blocket, Klart, TV.nu, Omni och Prisjakt – och når tillsammans 6 127 000 unika läsare per vecka – vilket motsvarar 79% av Sveriges vuxna (källa: Sifo Orvesto Konsument Helår 2018)

 

Charlotte Nygren, Försäljningschef Digitala Medier

QUAD

 

"EN HELHETSLÖSNING FÖR ANNONSFLÖDET"

 

Vi på QUAD har idag uppdraget att för Annonsdax räkning hantera, kontrollera och producera annonsmaterial bl.a. för tidningarna Aftonbladet, SvD och Metro samt webbsajterna Aftonbladet.se och SvD.se. Enkelt uttryckt brukar vi säga att våra ad operators, designers och layoutare ser till att våra annonsörers material hamnar på rätt ställe och i rätt tid – varje dag – oavsett det kommer som färdigt material eller om vi får i uppdrag att göra annonsen.

 

Vår flexibilitet och organisation gör att vi snabbt kan fördela personal-, verksamhets- och teknikresurser anpassat till uppdraget. Utmaningen ligger i att ständigt kunna hantera stora volymer och fortsätta göra det med en kvalitet, vi, våra kunder och våra uppdragsgivare, är nöjda med. Den strävan gör att vi alltid letar efter saker vi kan göra bättre, genom att analysera våra processer och effektivisera vårt arbete i minsta detalj.

 

Fredrik Svensson, Head of Studio, QUAD

 

Mer information hittar du på www.quad.se

Annonsdax Local Media

Digital

 

Annonsdax affärsidé har vidareutvecklats
 till digitala medier. Annonsdax Local Media är
 fokuserade digitalt vilket ger stor kunskap om en snabb, ständigt flexibel och föränderlig marknad.

 

Fr.o.m våren 2015 har vi kontor i Malmö (fungerar som lokalkontorens

huvudkontor), Göteborg, Borås, Linköping, Norrköping, Nyköping, Uppsala, Västerås, Sundsvall, Dalarna, Kristianstad, Helsingborg, Karlstad, Skaraborg, Örebro, Kalmar, Karlskrona, Jönköping, Halmstad och Eskilstuna där vi med vår säljkår bearbetar marknaden lokalt för Schibsteds räkning.

 

Vårt fokus ligger primärt inom digital marknadsföring på Schibsteds sajter  -  mobilen, webben samt tablet. Vi erbjuder även olika
 crossover-paket inom Schibsted-koncernen (aftonbladet.se/omni.se/svd.se/tv.nu/klart.se).

 

Våra kunder erbjuds bl a lokalt digitalt geostyrda kampanjer ner på kommunnivå, allt för att få så träffsäkra kampanjer som möjligt. Detta ger
 skräddarsydda kampanjer utan spill som kunden annars får betala för.

För kunder som har ett behov att nå större geografiska områden så gör vi såklart också regionala och nationella kampanjer, valmöjligheterna är oändliga.

 

Med denna digitala mångfald ger vi våra kunder stora möjligheter att
 nå sina uppsatta mål. Vårt mål är att du som kund ska få den kvalitet och
 det resultat du eftersträvar i dessa starka varumärken. Det ska vara enkelt
 att göra affärer med oss, flexibilitet i samarbetet med kunden är vårt motto
 - välkommen att se vad vi kan göra för dig.

 

Annonsdax Local Medias säljkår ansvarar för ett stort antal upptagningsområden från Skåne i söder till Sundsvall i norr, och vi expanderar hela tiden.

 

Patrik Danielsson, Försäljningsdirektör Annonsdax Local Media

Annonsdax i Stockholm AB

Box 7029

121 07 Stockholm

 

Besök: Pastellvägen 6

121 36 Johanneshov

08-555 006 00

I samarbete med:
Annonsdax är Schibsteds huvudsäljbolag med ca 80 anställda med försäljningsuppdrag åt många av koncernens media. Största kanalerna är Aftonbladet, Blocket, Klart, Omni, Svenska Dagbladet, TV.nu, Prisjakt samt Schibsteds magasin. Annonsmöjligheterna sträcker sig över både tryckt och digital media. Huvudkontoret hittar du i Stockholm med lokal representation i Malmö, Göteborg, Jönköping, Örebro, Eskilstuna, Nyköping, Växjö, Karlstad, Borås, Borlänge, Kristianstad, Sundsvall, Falun, Västerås, Karlskrona, Helsingborg Linköping, Norrköping, Uppsala, Kalmar och Halmstad.
© Annonsdax i Stockholm AB, Sverige 2019.