Karriär

Annonsdax startar upp en ny avdelning – Schibsted AdMarket. Admarket är Schibsteds gör-det-själv-verktyg. Det enklaste sättet för kunder/företag att köpa Schibsteds Lokala onlinemarknadsföring. Nu söker vi 6 nya säljare till vårt kontor i Stockholm!

 

Om tjänsten

Du kommer att vara med i uppbyggnadsfasen av vårt nya team. I rollen arbetar du med telefonen som verktyg mot stora och små företag som består av befintliga annonsörer men även nya kunder. Ett av dina mål kommer att vara att få företagen/kunderna att registrera sig i AdMarket. Du använder vårt CRM-system för att strukturera upp dina dagar samt hålla koll på återkopplingar och kunder/prospekts.

 

Du ingår i ett utav företagets härliga Stockholmsteam och arbetar från kontoret som ligger vid Globen i Stockholm. I din tjänst kommer du få bidra med dina tankar, idéer men även få ta del av att forma teamets framtida kultur. Som säljare arbetar du med motiverande mål, såväl individuella som team-mål och coachas av teamets försäljningschef som även finns med som bollplank i din vardag, allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

 

Vi söker dig som är...

En tävlingsinriktad lagspelare med vinnarinstinkt som drivs av att jobba mot tydliga mål. Som person och för att lyckas i rollen tror vi att du är prestigelös, driven, sprider positiv energi och vill jobba med kundrelationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som troligtvis är i början av din säljkarriär eller vill lära dig försäljning. Du ska ha en stabil tillvaro och vilja få in foten i mediebranschen för att göra karriär. Du har god förmåga att strukturera ditt arbete för att kunna vara effektiv, kan hantera CRM-system och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

 

Vi erbjuder

Bra anställningsvillkor i en spännande, utvecklande och kreativ miljö. Möjlighet att utvecklas inom försäljning och bidra med ditt driv till bolagets fortsatta tillväxt! Som ny teammedlem får du en utbildning i produkt och försäljning, ett skönt gäng med kollegor som arbetar med affärerna i fokus och samtidigt har väldigt roligt tillsammans. Då Annonsdax arbetar med förbättring och utveckling av alla våra säljuppdrag samt organisation kommer du att få kontinuerlig coaching och feedback med fokus på din personliga utveckling som säljare.

 

Annonsdax är ett affärsdrivet bolag med stora ambitioner för framtiden och för rätt personer finns det även möjlighet att ta ytterligare steg i karriären. Som säljare arbetar du kontorstider från måndag till fredag.

 

Utöver detta så vill vi nämna...

... Afterworks, tävlingar, teamaktiviteter och gott kaffe!

 

Skicka ansökan tillsammans med CV och personligt brev till helena.arvidson@annonsdax.se.

Annonsdax i Stockholm AB

Besök: Palmfeltsvägen 1C
Post: Box 7029

121 07 Stockholm–Globen

08-555 006 00

I samarbete med:
Annonsdax är Schibsteds huvudsäljbolag med ca 80 anställda med försäljningsuppdrag åt många av koncernens media. Största kanalerna är Aftonbladet, Blocket, Klart, Omni, Svenska Dagbladet, TV.nu, Prisjakt samt Schibsteds magasin. Annonsmöjligheterna sträcker sig över både tryckt och digital media. Huvudkontoret hittar du i Stockholm med lokal representation i Malmö, Göteborg, Jönköping, Örebro, Eskilstuna, Nyköping, Växjö, Karlstad, Borås, Borlänge, Kristianstad, Sundsvall, Falun, Västerås, Karlskrona, Linköping, Norrköping, Uppsala, Kalmar
och Halmstad.
© Annonsdax i Stockholm AB, Sverige 2018.