Bannerannonsering

För annonsbokning på SvD.se på webb eller mobil:

Ring 08-555 006 90 eller Mejla

SvD.se

Sveriges ledande morgontidningssajt.

 

Precis som tidningen står Svenska Dagbladet på nätet för kvalitetsjournalistik. På SvD.se får läsarna snabbt en överblick över senaste nytt inom SvD:s prioriterade ämnen: nyheter, sport, näringsliv, opinion och kultur.

 

Annonsören får Sveriges ledande digitala morgontidning-sajt med 800 000 unika besökare per vecka.
 Besökarna är mer spridda runt om i landet än läsarna av papperstidningen och målgruppen konsumerar mer än genomsnittet, är välutbildad, köpstark och har en hög disponibel inkomst.

 

Räckvidd

799 000 unika läsare per vecka

Läsarprofil

16-29 år: 24%

30-49 år: 45%

50-80 år: 31%

36% kvinnor, 64% män.

 

Sifo Orvesto Konsument 2018:2
 

Prislista SvD.se →

Nliv.se

Nliv.se – hela Sveriges affärssajt.

 

SvD Näringsliv – nliv.se har sedan lanseringen våren 2012 vuxit till att bli  en av Sveriges största affärssajter med 601 000 unika besökare per vecka. Målsättningen är att vara affärssajten som är bäst uppdaterad, mest komplett och som ger annonsörerna högsta möjliga effekt av deras medieinvestering.

 

Nliv.se erbjuder sina annonsörer en målgrupp som är genuint intresserade av affärs- och näringslivsjournalistik och engagerade i sin privatekonomi när det kommer till sparande och investerande. Målgruppen är utspridd i hela Sverige och de är 45 år i genomsnitt och har ett brinnande intresse för samhället, näringslivet, börs och värdepappershandel. De sitter på beslutsfattande position i sitt arbete och en stor andel har akademisk utbildning. Vår målgrupp tjänar långt över genomsnittet och de både spenderar och investerar sina pengar i mycket högre utsträckning än den genomsnittlige svensken.

 

Läsarprofil

16-29 år: 30%

30-49 år: 45%

50-80 år: 25%

27% kvinnor, 73% män.

 

Sifo Orvesto Konsument 2018:2
 

Prislista nliv.se  →

SvD Mobil

Sveriges största morgontidning i mobilen.

 

Snabbt och prioriterat. Det är honnörsorden för SvD:s mobilsajt där vi utnyttjat mobilens unika egenskaper för att ge läsarna den bästa upplevelsen. Detta har lett till att SvD har under lång tid varit den ledande och största morgontidningen i mobilen med 911 000 unika besökare per vecka.

 

Vi erbjuder våra annonsörer stora impactformat som ger effekt i en målgrupp som är yngre än i våra andra kanaler men som även har en ännu högre disponibel inkomst jämfört tidningen eller webben. Vi kan också som en av få aktörer erbjuda annonsmätningar i mobilen.

 

Räckvidd

911 000 unika läsare per vecka

Läsarprofil

16-29 år: 20%

30-49 år: 47%

50-80 år: 33%

35% kvinnor, 65% män.

 

Sifo Orvesto Konsument 2018:2

 

Prislista SvD Mobil →

Nliv Mobil

Sveriges affärssajt i mobilen.

 

Fokus för Nliv i mobilen är, precis som för sajten nliv.se, att ha Sveriges snabbaste och mest kompletta affärssajt som kombinerar det snabba nyhetsflödet med en egen, agendasättande journalistik. I mobilen finns det en mycket vass börstjänst och Nliv Mobil finns som app både för Iphone och Android.

För våra annonsörer erbjuder vi vår attraktiva målgrupp i en renodlad B2B-kanal med möjlighet att mäta din kampanj. Sveriges största morgontidning i mobilen.

 

Snabbt och prioriterat. Det är honnörsorden för SvD:s mobilsajt där vi utnyttjat mobilens unika egenskaper för att ge läsarna den bästa upplevelsen. Detta har lett till att SvD har under lång tid varit den ledande och största morgontidningen i mobilen med 911 000 unika besökare per vecka. Vi erbjuder våra annonsörer stora impactformat som ger effekt i en målgrupp som är yngre än i våra andra kanaler men som även har en ännu högre disponibel inkomst jämfört tidningen eller webben. SvD kan också som en av få aktörer erbjuda annonsmätningar

i mobilen.

 

Prislista Nliv Mobil →

Annonsdax i Stockholm AB

Box 7029

121 07 Stockholm

 

Besök: Pastellvägen 6

121 36 Johanneshov

08-555 006 00

I samarbete med:
Annonsdax är Schibsteds huvudsäljbolag med ca 80 anställda med försäljningsuppdrag åt många av koncernens media. Största kanalerna är Aftonbladet, Blocket, Klart, Omni, Svenska Dagbladet, TV.nu, Prisjakt samt Schibsteds magasin. Annonsmöjligheterna sträcker sig över både tryckt och digital media. Huvudkontoret hittar du i Stockholm med lokal representation i Malmö, Göteborg, Jönköping, Örebro, Eskilstuna, Nyköping, Växjö, Karlstad, Borås, Borlänge, Kristianstad, Sundsvall, Falun, Västerås, Karlskrona, Helsingborg Linköping, Norrköping, Uppsala, Kalmar och Halmstad.
© Annonsdax i Stockholm AB, Sverige 2019.