<< TILLBAKA

Redaktionell marknadsföring

Konceptet är enkelt men väldigt effektivt. Exponering sker mitt i nyhetsflödet med en smart rubrik, bild och ingress för att läsare i just er målgrupp ska bli intresserade av att klicka och läsa artikeln i sin helhet. Precis på samma sätt som man klickar för att läsa vidare om en intressant nyhets- eller sportartikel.

 

Artikeln skrivs av vår dedikerade journalist i samråd med er, så ni kan styra vad journalisterna ska skriva om. I snitt spenderar en läsare flera minuter inne på artikelsidan, vilket kan jämföras med
ca 1-5 sekunder som en vanlig bannerannons uppmärksammas. Eftersom allt sker digitalt kan vi också se statistik för att vi tillsammans ska kunna göra en utvärdering, bl.a. hur många som läser, och hur många som går vidare till er hemsida via sk exit-länkar  som finns i artikeln.

 

Paketet når 1 054 000 unika läsare varje vecka och ni syns

i SvD:s mobil.

 

För mer info eller offert, kontakta:
Daniel Sjöö 070 735 29 12 Mejla

Annonsdax i Stockholm AB

Box 7029

121 07 Stockholm

 

Besök: Pastellvägen 6

121 36 Johanneshov

08-555 006 00

I samarbete med:
Annonsdax är Schibsteds huvudsäljbolag med ca 80 anställda med försäljningsuppdrag åt många av koncernens media. Största kanalerna är Aftonbladet, Blocket, Klart, Omni, Svenska Dagbladet, TV.nu, Prisjakt samt Schibsteds magasin. Annonsmöjligheterna sträcker sig över både tryckt och digital media. Huvudkontoret hittar du i Stockholm med lokal representation i Malmö, Göteborg, Jönköping, Örebro, Eskilstuna, Nyköping, Växjö, Karlstad, Borås, Borlänge, Kristianstad, Sundsvall, Falun, Västerås, Karlskrona, Helsingborg Linköping, Norrköping, Uppsala, Kalmar och Halmstad.
© Annonsdax i Stockholm AB, Sverige 2019.